Tafelbekleding voor restaurants

In een restaurant heb je natuurlijk regelmatig te maken met geknoei aan tafel. Er wordt er wat afgepoetst. Na iedere gast wordt de tafel netjes weer schoon gemaakt en het komt ook regelmatig voor dat er tussendoor een doekje nodig is omdat er een glas drinken is omgevallen. Je wilt natuurlijk graag dat de tafels beschermd blijven en er geen blijvende schade of vlekken ontstaan. Zorg dus voor de juiste bescherming en dek de tafeltjes af met een tafelzeil of tafelkleed.

Tafelzeil of tafelkleed?
Een tafelzeil biedt meer bescherming dan een tafelkleed. Een tafelkleed ziet er vaak sfeervoller uit. Er zijn tegenwoordig gelukkig ook tafelzeilen met erg sfeervolle looks. Bij Hiptafelzeil.nl vind je een groot assortiment met sfeervolle tafelzeilen. Kies een printje dat past bij de interieurstijl van jouw restaurant of café zodat het een mooi en sfeervol totaalplaatje wordt. Kies je voor een tafelkleed? Ook een goede keuze! Hoewel het minder beschermt dan een tafelzeil, biedt het natuurlijk ook wel bescherming. Je zou deze twee ook met elkaar kunnen combineren. Je legt dan onderop een tafelzeil en daarbovenop een tafelkleed voor de looks!

Welke print op de tafelbekleding?
Kies een print die bij de stijl van je restaurant past. Heb jij decoratie, verlichting, wandaccessoires etc, in de kleur rood? Kies dan ook voor een rood tafelzeil, of een andere kleur die erbij past, zwart past bijvoorbeeld bij vrijwel iedere kleur en oranje en paars zijn ook kleuren die mooi matchen met de kleur rood. Heb je een strak en modern interieur zoals een mooie eiken visgraatvloer met mat zwarte deuren? Een zwart tafelzeil past daar mooi bij. Ook tafelzeilen met rustige prints in de kleur beige passen mooi bij zo’n interieurstijl. Je kunt alle tafels in je restaurant van dezelfde print voorzien, je kunt ook twee of drie printjes met elkaar combineren voor een speels effect.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *